מנדרינה-מייפל זיגוג ירכיים עוף ומקלות תיפוף
מנדרינה-מייפל זיגוג ירכיים עוף ומקלות תיפוף דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 77 גר' של חלבון, 80 גרם של שומן, וסך הכל 1252 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך ירכיים עוף, בצל ירוק, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו מקלות עוף מזוגגים מייפל, מייפל זיגוג איטי תנור ירכיים עוף, ו מקל עוף מזוגג מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
חום 2 כפות שמן בסיר בינוני על חום גבוה, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את המיץ ואת הקורנית, מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מצטמצם כ 1/2 כוס, 20 עד 25 דקות.
מסננים את התערובת לתוך קערה ולהקציף בסירופ, רוטב סויה ופלפל שחור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. יכול להיעשות 2 ימים מראש והביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מברישים עוף משני הצדדים עם השמן הנותר ומתבלים במלח ופלפל. גריל עד חום זהוב משני הצדדים ופשוט מבושל דרך. להתחיל צחצוח עם זיגוג במהלך 5 הדקות האחרונות של צלייה.
הסר לצלחת ומפזרים את הבצל הירוק.