מנדרינה סמיפרדו עם שקדים מלוחים פריך
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? קלמנטינה חצי פרדו עם שקדים מלוחים פריכים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 726 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא סודה לשתיה, מים, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tangerine Semifreddo (סופלה מנדרינה קפוא), פריך, מלוח, פריך Roca שקדים, ו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה) (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל גדול מעוטר אפייה sheetwith 1 כף חמאה.
מערבבים סוכר, סירופ תירס, 1 כוס מים, ו 1/4 כפית בסיר גדול כבד. מערבבים overmedium חום עד הסוכר מתמוסס. Attachcandy מדחום לצד פאן. Increaseheat בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. ללא ערבוב עד התערובת הופכת amberand מדחום רושם 166° ל340, כ 10 דקות.
הסר מהחום;מיד מערבבים הנותרים 1 כף, ואז שקדים וסודה לשתייה (תערובת יהיה בועה). עבודה במהירות, pourmixture החוצה על גיליון אפייה מוכן.באמצעות מרית מתכת אופסט, להפיץ במהירות תערובת לתוך מלבן 15x10 אינץ ' לא סדיר.
מפזרים 1 כפית מלח ים באופן שווה overbrittle. מגניב שביר לחלוטין ב roomtemperature עד המשרד, על 2 hours.DO קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה.לשבור שביר לחתיכות לא סדירות ו storein מיכל אטום.
קוצצים בגסות מספיק tomeasure שביר 1 1/2 כוסות; לאחסן להכיל אטום תוך ביצוע תערובת semifreddo.
קו 9x5x3 אינץ ' מחבת metalloaf עם 2 שכבות של פלסטיק לעטוף, משאיר overhang נדיב על כל הצדדים. קערת Filllarge עם קוביות קרח ומים.
חלמונים Whiskegg, 1/2 כוס סוכר, מיץ מנדרינה, וקליפת מנדרינה בקערת מתכת בינונית.הגדר קערה עם תערובת חלמון על סיר של מים רותחים.
תערובת Whisk constantlyuntil מתעבה ומד readthermometer מיידי מוכנס לתוך אוגרי תערובת 160 & Deg; f, על 3 דקות.
הסר קערה מעל מים חמים ולהגדיר מעל קערה עם מי קרח. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות mixtureuntil עבה וקריר, על 3 דקות.
מקציפים קרם בקערה גדולה אחרת untilpeaks טופס; להפריש. באמצעות כופתאות נקיות, להכות חלבונים ביצה גדולבקערה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה add1 / 2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, והכה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים 1/3 חלבוני ofeg לתערובת חלמון כדי להבהיר.מקפלים בלבנים הנותרים 2 תוספות.מקפלים קצפת ב 2 תוספות עדפשוט incorporated.
מורחים 1/3 של תערובת semifreddo (about3 כוסות) באופן שווה במחבת כיכר.
מפזרים 3/4 גביעים פריכים באופן שווה מעל. חזור על layeringwith חצי הנותרים תערובת semifreddo;מפזרים הנותרים 3/4 כוס שביר מעל, אזקרא נשאר תערובת semifredddo מעל(מחבת כיכר יהיה מלא מאוד תערובת יהיה סוף מעט מעל פאן). מקפלים plasticwrap מעל semifreddo כדי לכסות.תקפא בן לילה. לעשות קדימה: יכול להיות made2 ימים קדימה. שמור קפוא.
להביא מיץ מנדרינה וhoney להרתיח בסיר קטן כבד overmedium-חום גבוה, ערבוב מדי פעם.מרתיחים עד התערובת היא syrupy ומופחתכדי נדיב 1/3 כוס, ערבוב לעתים קרובות, על 10minutes.
העברה לקערה; מגניב לחלוטין.מערבבים במקטעים מנדרינה. לעשות קדימה: Canbe עשה 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
Removeplastic לעטוף. לטבול סכין גדול לתוך מים חמים, לנגב יבש, ולאחר מכן לחתוך חצי פרדו חצייה לפרוסות 1 אינץ ' עבה, סכין טבילה intowater וניגוב יבש לפי הצורך.
פלסה 1 פרוסה על כל צלחת. כפית ברוטב מנדרינה חצי מטר ומגישים.
מלח ים מלדון יש גבישים רכים,בצורת פירמידה מתון flavor.It ' s זמין בכמה חנויות מאכלים מיוחדים ומ igourmet.com.
לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לא להפוך את הקינוח הזה יותר מאשר שני ימים קדימה. הפריך הקצוץ ב thesemifreddo יהיה לרכך ועלול להפוך thedessert רך מדי לחתוך.