מנות ראשונות של קראנצ' שוויצרי ושנקן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני אכילה, אז נסו את מתאבני ה-Crunch Swiss ו-Ham. תמורת 16 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 48 קלוריות. מתאים ל-48 מנות. מתכון זה אהוב על 16 אוכלים וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בשר חזיר, מלח, גבינה שוויצרית ובצל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 19%, וזה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מתאבנים קורנדביף ושוויצרי, מתאבנים מיני שינקן וברוקולי קיש בכוסות וונטון, וקוביות חזיר שוויצריות.
הוראות
מערבבים את כל החומרים מלבד קורנפלקס; לְצַנֵן. צור 1-in. כדורים ומגלגלים בקורנפלקס.
מניחים על נייר אפייה משומן ואופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Argyle Reserve פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
![ארגייל רזרב פינו נואר]()
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק תחת מכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator