קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

מנות תירס בדרום אמריקה

מנות תירס בדרום אמריקה

הוראות

1
להסיר ולהשליך משי. לעמוד פומפיה תיבת בצלחת עוגה או קערה רחבה, באמצעות החורים הגדולים ביותר, באח מספיק תירס מקלח כדי למדוד 2 כוסות, כולל נוזל. שמור קלחי עבור humitas מהביל.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2
לטבול קליפות בסיר רחב 6 עד 8 ליטר של מים רותחים באמצעות מלקחיים, ולאחר מכן
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כבה חום, משאיר קליפות במים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
בשר לבן חיוור חלקים ירוקים של בצל ירוק בנפרד לרכך 2 כפות של בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
5
מחממים חמאה במחבת כבדה של 10 אינץ 'על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז פלפל סאוטה, צ' ילה, וחלקים ירוקים לבנים וחיוורים של בצל ירוק, ערבוב עם מרית עץ, עד מרכך וזהב חיוור, 3 עד 5 דקות. מערבבים במלח, קינמון ותירס מגורד (כולל נוזל) ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
6
לטאטא יחד חלב וביצים בקערה קטנה, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת תירס ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתחילה להחזיק את צורתו ודומה ביצים מקושקשות מאוד רופפות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
העברת תערובת לקערה להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקריר לטמפרטורת החדר. מערבבים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הפוך על סרטים 25 מקליפות צרות ביותר על ידי קריעת קליפות לאורך לרצועות ארוכות 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
טפיחה 4 או 5 קליפות יבש ולסדר, הצדדים חפתים למעלה, על מגבת מטבח עם קצוות רחבים יותר של קליפות קרוב אליך. שים על 2 כפות של מילוי תירס באמצע 1 קליפה. מקפלים צדדים מעל מילוי כדי לסגור, ואז לקפל את החלק התחתון מעל מילוי לקפל צר קצה העליון למטה על החלק התחתון (קצה צר עשוי להגיע סביב לחלק האחורי של החבילה). חבילת עניבה סגורה עם סרט קליפת תירס. חזור עם קליפות שנותרו (4 או 5 בכל פעם), מילוי, וסרטים.
10
להניח קלחי שמור בשכבות אופקיות בתחתית סיר כבד 6-8 ליטר (לא לארוז בחוזקה), חיתוך כמה במחצית אם יש צורך לעשות מדף זוגי שעליו קיטור humitas.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
11
הוסף מספיק מים כדי לכסות כמעט קלחי, ולאחר מכן לארגן כמה קליפות שנותרו בשכבה מעל קלחי. לעמוד humitas זקוף על קליפות לכסות עם שכבה אחרת של קליפות. להביא מים לרתיחה, ואז לכסות סיר אדים humitas, הוספת מים נוספים במידת הצורך, עד מילוי הוא מוצק ומפריד בקלות מקליפה כאשר נפתח (מבחן אחד), על 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
12
הערת טבחים
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
1
Humitas can be assembled 4 hours before steaming and chilled, covered.