מנטה ג'ולפ של הוקסוורת'
גשו לסופר וקנו סירופ פשוט, מנטה, מנטה חדור ויסקי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: מנטה Julep, מנטה Julep, ו מנטה Julep.
הוראות
עבור הבורבון: לקטוף את העלים התחתונים הגדולים של גבעולי המטבעה (צמרות מילואים לקישוט) ולעטוף באופן רופף בגבינה.
מניחים את חבילת המנטה לתוך קערה גדולה ולהוסיף ויסקי.
תן להחדיר במשך חמש דקות, מדי פעם להסעיר צרור מנטה לשחרר שמנים לתוך ויסקי. בעדינות לסחוט את הוויסקי מן המנטה דרך הגבינה, להיזהר לא לקרוע את המנטה. באמצעות משפך, לשפוך תערובת בחזרה לתוך בקבוק ויסקי דרך מסננת רשת בסדר. לאחסן במקפיא כאשר לא בשימוש.
לקוקטייל: למלא כוס julep 2/3 מלא בקרח כתוש.
מוסיפים ויסקי חדור וסירופ פשוט. עם הקצה האחורי של כף בר, מערבבים תערובת עד כפור מתפתח על החלק החיצוני של כוס julep.
הוסף עוד קרח כתוש, ומערבבים שוב.
שים סוכריית מנטה בין הידיים כדי לשחרר את השמן ולהניח על הקרח המרוסק.
חותכים קש כדי להתאים את הכוס ולמקם ליד sprig מנטה.