מנטה-עוגת שוקולד חם
עוגת שוקולד מנטה חמה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 426 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו חטיף שוקולד חלב, מלח, קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת שוקולד מנטה עם ציפוי מנטה קרם חמאה, עוגת חלב חם עם ציפוי קוקוס צלוי + וידאו (עוגת דייזי עצלן), ו עוגת שוקולד משולשת עם מילוי שוקולד מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
גריז וקמח 3 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות.
יוצקים מים רותחים על שוקולד בקערה חסינת חום. מערבבים עד שוקולד נמס וחלק. מגניב לטמפרטורת החדר (כ -30 דקות).
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר, פועם עד אור ורך.
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים שוקולד נמס ווניל, מכים עד מעורבב.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
לנצח חלבונים ביצה במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס; לקפל בעדינות לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 20 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות כדי מדפי תיל, מגניב לחלוטין (כ 40 דקות).
בינתיים, להכין מילוי פאדג'; להפיץ בין שכבות עוגה.
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה.