מנטה שוקולד צ'יפס מלאך מזון עוגה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מנטה שוקולד צ'יפס מלאך מזון עוגה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגיש 16 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו מים, גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד, אפיית קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. נסו עוגת שוקולד צ'יפס מלאך מזון עם שוקולד גנאש, שוקולד צ'יפס Macaroon אנג' ל מזון, ו עוגת מזון מלאך שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר (הסר מדפים אחרים).
תנור חום עד 350 ° F. בקערת זכוכית או מתכת גדולה במיוחד, להכות תערובת עוגה, קקאו ומים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 1 דקה.
יוצקים לתוך ungreased 10 אינץ אנג ' ל מזון (צינור) עוגה פאן. (אין להשתמש מחבת עוגת צינור מחורץ או 9 אינץ מחבת מזון מלאך או הבלילה תעלה על גדותיו.)
אופים 37 עד 47 דקות או עד העליון הוא חום זהוב כהה סדקים להרגיש מאוד יבש ולא דביק. אל תבין לא נכון. מיד להפוך את המחבת על גבי בקבוק זכוכית עד העוגה הוא מגניב לחלוטין, על 2 שעות.
הפעל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר עוגה; להסיר מחבת.
חותכים את החלק העליון של העוגה על 1 אינץ ' מלמעלה; להפריש.
חותכים לתוך עוגה 1 אינץ 'מן הקצה החיצוני ו 1 אינץ' מקצה החור המרכזי, עוזב משמעותי "קירות" בכל צד.
הסר עוגה בתוך חתכים עם סכין מעוקל או כף, להיות זהיר להשאיר בסיס של עוגה 1 אינץ ' עבה. כפית גלידה לתוך חלל העוגה; החלק העליון. תחליף את החלק העליון של העוגה. לכסות ולהקפיא על 3 שעות או עד המשרד.
מגישים עם רוטב בטעם שוקולד.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "