מניית עוף בסיסית
מניית עוף בסיסית היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לכם עלי דפנה, ירכיים ורגליים עוף, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו מניית עוף בסיסית, מניית עוף בסיסית, ו וידאו איך להכין מניית עוף בסיסית משאריות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מניחים ירכיים עוף ורגליים על מחבת סדין. מעיל קל עם שמן צלוי עד הזהב, על 35 עד 45 דקות.
מעיל סיר גדול, עמוק במניות קלות עם שמן זית.
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר ושום לסיר ומביאים אותו לחום גבוה בינוני. מבשלים את הירקות המתערבבים לעתים קרובות עד שהם מתחילים להתרכך והם ארומטיים מאוד, על 8 עד 10 דקות.
מוציאים את העוף מהתנור ומוסיפים לסיר הירקות יחד עם עלי המפרץ והקורנית. מלאו את הסיר במים.
מניחים את הסיר על מבער בחום גבוה. מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה. בסופו של דבר, חלאה אפורה תיווצר על גג המים. תרפרף את החלאות ואת השומן מעל המים. מבשלים במשך 2 1/2 עד 3 שעות. למלא את המים כפי שהוא מתאדה.
מסננים מלאי ולזרוק את העוף וירקות. אחסן את המניה במיכלים קטנים, פיינט פלסטיק ומיכלי ליטר מ לקחת סיני החוצה מושלמים! למחזר! אם לא משתמשים מיד להקפיא לשימוש מאוחר יותר.