מניקוטי II
מניקוטי II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. אם יש לך גבינת שמנת, גבינת מוצרלה, קונכיות מניקוטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. מתכונים דומים: מניקוטי, מניקוטי, ו מניקוטי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים קונכיות מניקוטי ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת מעל חום בינוני, חום את הנקניק; לנקז ולשמור חם. בקערה גדולה לשלב גבינת שמנת, 1 3/4 כוס גבינת מוצרלה ונקניק.
דברים אטריות עם גבינה ותערובת נקניק; מקום בתבנית אפייה.
יוצקים רוטב על גבי אטריות ומפזרים גבינה נוספת.
אופים במשך 25 דקות או עד גבינה מותכת תוססת.