מניקוטי בשר טחון זול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לי מנקוטי בשר טחון זול. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, בצל, רוטב עגבניות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בשר בקר ואורז עם גבינה טחון, קל גבינה טחון בשר ועוגות אורז, ו גביני בשר בקר טחון ועוגות אורז מטוגנות.
הוראות
לבשל ולנקז manicotti כפי שהורה על החבילה באמצעות זמן בישול מינימלי (בישול למשך הזמן המינימלי מסייע למנוע את הפגזים לקרוע בעת מילוי).
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל ושום על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא חום; לנקז. מערבבים ברוטב פסטה.
תנור חום כדי 177°. Spray 13x9 אינץ זכוכית תבנית אפייה עם ספריי בישול.
לסחוט תרד מופשר לנקז; מורחים על מגבות נייר יבש טפיחה. בקערה בינונית, מערבבים תרד, גבינת קוטג', פטריות, 1/3 כוס גבינת פרמזן, אגוז מוסקט ופלפל.
בתבנית אפייה, מורחים 1 כוס של תערובת הבשר. ממלאים קונכיות מניקוטי בתערובת תרד.
מניחים קונכיות על תערובת בשר בצלחת.
יוצקים את תערובת הבשר הנותרת באופן שווה על פגזים, מכסים פגזים לחלוטין.
מפזרים גבינת מוצרלה ו 2 כפות גבינת פרמזן.
לכסות ולאפות 30 דקות. לחשוף ולאפות 20 עד 25 דקות יותר או עד חם תוסס.