מניקוטי גביני עם נקניק ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק ועגבנייה גבינה מניקוטי. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אטריות מניקוטי, עגבניות משומר, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. מתכונים דומים: קיצור דרך נקניק-ממולאים מניקוטי עם רוטב עגבניות מיובש שמש, נקניק גביני ומחבת פסטה עגבניות, ו גביני מניקוטי.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לשטוף עם מים קרים.
תהליך רוטב עגבניות ועגבניות חתוכות לקוביות בבלנדר 20 שניות או עד חלקה. תניח בצד.
הסר תרמילים מנקניק, ולהשליך. מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד. מערבבים בגבינת שמנת, גבינת ריקוטה, וגבינת מוצרלה 2 כוסות. כפית לתוך קונכיות manicotti; לארגן פגזים ממולאים קל משומן 13-x 9 אינץ ' תבנית אפייה.
יוצקים תערובת עגבניות על פגזים; מפזרים עם הנותרים 2 כוסות גבינת מוצרלה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד גבינה מותכת תוסס.
בואו תבשיל לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מפזרים למעלה עם פטרוזיליה טרייה קצוצה, אם תרצה בכך.
הערה: תבשיל ניתן להרכיב קפוא עד 1 חודש. הפשרה במקרר לילה; אופים, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 יותר דקות או עד גבינה מותכת תוססת. אם אתה מעדיף תבשיל קטן יותר, להשתמש 2 (11-x 7 אינץ') מנות אפייה. המשך לפי ההוראות.
בשר בקר טחון ועגבניה מניקוטי: תחליף 1 פאונד בשר טחון לנקניק. מערבבים 1/2 כפית תיבול איטלקי מיובש, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל, ו 1 כפית זרעי שומר. המשך לפי ההוראות.