גלידת וניל עם ציפוי אפרסק-בזיליקום
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 141 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, מים, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מתכונים דומים: גלידת וניל צ'אי, עוגת קינמון וניל אפרסק גלידה, ו אפרסק - וניל קרם פופס.
הוראות
מניחים אפרסקים קצוצים בקערה. תניח בצד. בסיר, לשלב סוכר ומים. מערבבים לשלב. הפעל חום בינוני גבוה ומרתיחים במשך 3 עד 5 דקות, עד סירופ הוא עבה אבל עדיין לא מתחיל להפוך צבע.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר במשך כמה דקות.
יוצקים סירופ חם בבלנדר. לזרוק עלי בזיליקום. דופק פעם אחת במהירות עבור חתיכות גדולות יותר של בזיליקום; להתמזג במשך כמה שניות עבור יותר של סירופ ירוק. (זה אולי נראה קצת פאנקי, אבל גבר, האם זה טעם טוב.)
יוצקים סירופ בזיליקום על אפרסקים קצוצים. אפשר לשבת כמה דקות, ולאחר מכן תערובת כפית על גלידת וניל או תות. (ניתן לקרר רוטב ולהשתמש מאוחר יותר.)