מניקוטי גבינת נקניק היא מנה עיקרית שמגישה 5. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם זרעי שומר, חלבוני ביצה, גבינת קוטג' וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 53%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מניקוטי נקניק וגבינה, מניקוטי עם רוטב נקניק וגבינת שמנת איטלקית ומניקוטי נקניקיות.
הוראות
1
מבשלים מניקוטי לפי הוראות האריזה. בינתיים, מפוררים נקניק לתוך מחבת טפלון; מוסיפים את הפלפל האדום והבצל. מבשלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מניקוטי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק