קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות5
ציון בריאות35
מגזין

מניקוטי גבינת נקניק

מניקוטי גבינת נקניק
מניקוטי גבינת נקניק היא מנה עיקרית שמגישה 5. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם זרעי שומר, חלבוני ביצה, גבינת קוטג' וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 53%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מניקוטי נקניק וגבינה, מניקוטי עם רוטב נקניק וגבינת שמנת איטלקית ומניקוטי נקניקיות.

הוראות

1
מבשלים מניקוטי לפי הוראות האריזה. בינתיים, מפוררים נקניק לתוך מחבת טפלון; מוסיפים את הפלפל האדום והבצל. מבשלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מניקוטימניקוטי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
ניקוז מניקוטי; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
3
מערבבים בקערה את תערובת הנקניקיות, החלבונים, גבינת הקוטג', גבינת המוצרלה, 1/4 כוס גבינת פרמזן, פטרוזיליה, בזיליקום, שומר ופלפל. מכניסים לקונכיות מניקוטי.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מניקוטימניקוטי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים רוטב ספגטי ומים; למרוח 1/2 כוס ב-13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מסדרים קונכיות מעל רוטב; מעל הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות. לגלות; מפזרים את יתרת גבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.