מניקוטי ממולא
מניקוטי ממולא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. אם יש לכם קליפות מניקוטי, טימין, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפגזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טאקו קינוח עם קליפות דקיקות של עוגיות, גנאש שוקולד, מילוי פירות טריים וקוקו ליים כמו קינוח. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 62%. נסו מניקוטי ממולא, מניקוטי ממולא בשר חזיר, ו מניקוטי ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים מניקוטי לפי הוראות החבילה; ניקוז. במחבת גדולה מבשלים את הבקר, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, האורגנו והטימין; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס גבינה; מערבבים עד להמסה.
ממלאים תערובת חצי בשר לקליפות מניקוטי; מסדרים בתוך 8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. כף את תערובת הבשר שנותרה מעל קליפות.
אופים, חשופים, ב 325 במשך 20 דקות.
מפזרים גבינה שנותרה; אופים 5-10 דקות יותר או עד לחימום והגבינה נמסה.