סרטן ממולא מניקוטי דורש כ 55 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 416 קלוריות. אם יש לכם בשר סרטן גוש, טימין, מיורן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 101 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מניקוטי ממולא סרטנים, מניקוטי ממולא סרטנים, ו מניקוטי ממולא סרטנים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים קליפות מניקוטי ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד שהם רכים אך לא עכורים.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטי
קונכיות פסטה
4
ניקוז.
5
בקערה בינונית מערבבים יחד את גבינת הריקוטה, הסרטנים, הפטרוזיליה והבצל. כף לתוך קליפות המניקוטי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
מניקוטי
פטרוזיליה
קונכיות פסטה
בצל
סרטן
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מניחים בתבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ ' בחמאה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
בסיר מערבבים יחד את רוטב האלפרדו ומרק העוף. מתבלים בבזיליקום, מיורן, אבקת שום וטימין.