קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות22
מגזין

מניקוטי ממולא תרד וגבינה

מניקוטי ממולא תרד וגבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו מניקוטי ממולא תרד וגבינה. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם רוטב אלפרדו, קליפות מניקוטי, רוטב ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מניקוטי ממולא תרד וגבינה, מניקוטי ממולא תרד וגבינה משולשת, ו מניקוטי ממולא תרד ונקניק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מחלקים גבינת מוצרלה ל -3 מנות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים מניקוטי במים רותחים, מערבבים מדי פעם עד לריכוך קל אך עדיין יציב, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסננים ומנוחים בקערת מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שלב תרד, רוטב אלפרדו, גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה 1 מנה בקערה גדולה; מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל. כפית למלא תערובת לתוך כל פגז מניקוטי. מחלקים קונכיות ממולאות באופן שווה בין שתי מנות אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
מניקוטימניקוטי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים רוטב ספגטי 1 צנצנת על כל תבנית אפייה ומפזרים מנות שוות גבינת מוצרלה. מכסים את שתי כלי האפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman