מניקוטי תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Manicotti תוצרת בית. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מספק כ 6 מנות . גשו לסופר וקנו ביצים, ביצים, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו מניקוטי תוצרת בית, מניקוטי תוצרת בית, ו מניקוטי תרד תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח בקערה; לטאטא בחלב, ביצים ומלח עד חלקה.
מחממים 8-in משומן קלות. מחבת; יוצקים על 2 כפות הבלילה למרכז המחבת.
להתפשט לתוך 5-in. מעגל. מבשלים מעל חום בינוני עד סט; לא חום או להפוך. חזור עם הבלילה שנותרה, מה שהופך את 18 קרפים. מחסנית קרפים עם נייר שעווה בין; להפריש.
למילוי, לשלב גבינות, ביצה ופטרוזיליה. כף 3-4 כפות למטה במרכז כל קרפ; להפשיל.
יוצקים חצי מרוטב הספגטי לתוך 13-in ungreased. אקס-9-אין. צלחת אפייה.
מקום קרפים,צד התפר למטה, על רוטב; לשפוך הנותרים רוטב מעל.
מכסים ואופים ב 350° במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות יותר או עד מחומם דרך.
מפזרים עם גבינת רומנו אם תרצה.