קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

מניקוטי תוצרת בית

מניקוטי תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Manicotti תוצרת בית. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מספק כ 6 מנות . גשו לסופר וקנו ביצים, ביצים, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו מניקוטי תוצרת בית, מניקוטי תוצרת בית, ו מניקוטי תרד תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קמח בקערה; לטאטא בחלב, ביצים ומלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים 8-in משומן קלות. מחבת; יוצקים על 2 כפות הבלילה למרכז המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להתפשט לתוך 5-in. מעגל. מבשלים מעל חום בינוני עד סט; לא חום או להפוך. חזור עם הבלילה שנותרה, מה שהופך את 18 קרפים. מחסנית קרפים עם נייר שעווה בין; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
למילוי, לשלב גבינות, ביצה ופטרוזיליה. כף 3-4 כפות למטה במרכז כל קרפ; להפשיל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
יוצקים חצי מרוטב הספגטי לתוך 13-in ungreased. אקס-9-אין. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מקום קרפים,צד התפר למטה, על רוטב; לשפוך הנותרים רוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
מכסים ואופים ב 350° במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות יותר או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מפזרים עם גבינת רומנו אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום