קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות7
ציון בריאות40
מגזין

מניקוטי תרד ללילה

מניקוטי תרד ללילה
מניקוטי תרד ללילה היא מנה עיקרית שמגישה 7. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 23 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-50 דקות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, גבינת פרמזן, אבקת שום ופלפל. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 83%. הציון הזה סופר. מניקוטי תרד, מניקוטי תרד ומניקוטי תרד דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את גבינת הריקוטה, התרד, 1 כוס גבינת מוצרלה, 1/4 כוס גבינת פרמזן, חלבוני ביצה, פטרוזיליה, מלח, אבקת בצל, פלפל ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים רוטב ספגטי ומים; למרוח כוס אחת ב-13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה. ממלאים קליפות מניקוטי לא מבושלות בתערובת ריקוטה; מסדרים מעל רוטב עגבניות. מעל הרוטב שנותר. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מניקוטימניקוטי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
4
מפזרים את יתרת הגבינות המוצרלה והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות