מסורת חדשה ז'ולוף אורז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מסורת חדשה Jolof אורז. מנה אחת מכילה 750 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אפונה שחורה עיניים, מים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: מזייף דרך מסורת חדשה, מסורת פירותית, ו המסורת בדרום העיר..
הוראות
שלב את האפונה שחור עיניים עם מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ומבשלים 1 דקה. ואז להסיר את המחבת מהחום, לכסות בחוזקה, ולתת לעמוד במשך 1 שעה. (או להשרות את האפונה לילה בקערה גדולה עם מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי 1 אינץ'.)
מניחים את האפונה שחור עיניים בתנור הולנדי 5 ליטר ומוסיפים את המים 3 ליטרים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים 15 דקות.
מסננים את האפונה במסננת להגדיר על קערה גדולה, שמירה הן את האפונה ו 4 כוסות של נוזל הבישול; להשליך את נוזל הבישול שנותר.
מחממים את השמן בתבשיל flameproof 5 ליטר. בקבוצות, מוסיפים את העוף ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, פונה לעתים קרובות, עד השחמה מכל הצדדים, על 6 דקות לכל אצווה. באמצעות מלקחיים, להעביר את העוף לצלחת ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל, שום, וג ' ינג ' ר לתבשיל ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, כ 4 דקות.
מוסיף את אבקת קארי וקיין, ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים את נוזל בישול שמורות, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, ומלח; מביאים לרתיחה. מערבבים את האורז החום, אפונים שחורות עיניים שמורות, וגזר, וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ולבשל 10 דקות. להחזיר את העוף לתבשיל, לכסות, ולבשל במשך 15 דקות.
מערבבים את השעועית הירוקה לתוך תערובת האורז, מכסים, ומעבירים את התבשיל לתנור.
אופים עד שהאורז רך והעוף לא מראה שום סימן של ורוד על העצם כאשר נדחף עם קצה סכין חדה, כ -30 דקות.
הסר את התבשיל מהתנור ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;