מסעדה בסגנון שעועית אדומה ואורז נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, מים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, שעועית שחורה בסגנון מסעדה, ו שעועית שחורה בסגנון מסעדה קלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר 2 ליטר לשלב 1 פחית סחוטה של שעועית, 1 פחית לא מצוחצחת של שעועית, ham הוק ונותר 1 1/4 כוס מים. מבשלים על חום בינוני במשך 1 שעה, עד הבשר מתחיל לבוא מן העצם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שעועית
מים
עצם
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מחום וקריר עד הבשר ניתן לטפל כדי להסיר מן העצם.
מרכיבים שתצטרך
עצם
בשר
3
בסיר להביא 4 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז
5
במעבד מזון לשלב בשר, שעועית ואת הנוזל שבו הם מבושלים. לתערובת מוסיפים אבקת בצל, מלח שום, פלפל אדום, מלח, פלפל שחור ושומן חזיר. תהליך במשך 4 שניות. שעועית צריך להיות קצוץ ואת הנוזל סמיך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
אבקת בצל
מלח שום
פלפל אדום
שעועית
שומן חזיר
בשר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
למעבד המזון מוסיפים את הפחית השלישית של שעועית סחוטה. תהליך במשך 1 או 2 שניות, כך שרוב השעועית להישאר כמעט שלם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
7
יוצקים תערובת בחזרה לסיר ומבשלים לאט על נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם דרך.