קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

מסקרפונה טורטה עם פסטו

מסקרפונה טורטה עם פסטו
Mascarpone טורטה עם פסטו הוא טבעוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם בגט, טפנד עגבניות, כוסברה או, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: יוגורט גבינה טורטה עם פסטו, גבינת פטה ופסטו טורטה, ו עגבניות מיובשות ופסטו טורטה.

הוראות

1
קו רחב פה, 2-3 כוס מיכל noncorrosive עם שתי שכבות חלקות של גזה או מוסלין נקי, יבש או מגבת פשתן. בקערה, לנצח את הגבינה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד רך ומפיץ.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מים נוספיםמים נוספים
קערהקערה
2
לחץ על רבע מהגבינה באופן שווה על החלק התחתון של מיכל.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
3
מורחים שליש פסטו באופן שווה על גבינות לקצוות של מיכל. חזור על צעדים לשכבה הנותרים גבינה ופסטו, מסתיים עם גבינה. מקפלים קצוות בד על גבינות ולחץ בעדינות כדי קומפקטי. לכסות אטום וצינה עד המשרד, לפחות 1 שעה או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
פסטופסטו
4
מקפלים בחזרה בד; הפוך צלחת מעל טורטה ולאחר מכן, מחזיק צלחת מיכל יחד, הפוך טורטה על צלחת. לקלף את הבד. אם תרצה, מקשטים עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
5
מגישים עם פרוסות באגט.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט