מעורב בשר בקר ואורז בר
מעורב בשר בקר ואורז בר יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. בבמנה עיקרית זו יש 495 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם מים, שמן קנולן, בצל ירוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צנון צלוי וגזר , קליפורניה אורז פראי וכרוב בקר עטיפה עם גבינת ריקוטה פריכה , ושייק תה ירוק מעורב פירות .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את אבקת השום, הטימין והקאיין.
בסיר גדול מצופה בתרסיס בישול, מבשלים בשר בקר בשמן עד שהוא כבר לא ורוד; לְנַקֵז. מערבבים סלרי ופלפל ירוק; מבשלים 2 דקות יותר או עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה את המים ומערבבים את האורז עם תכולת חבילת התיבול.
מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 23-28 דקות או עד שהאורז רך. מערבבים פנימה עגבנייה; לחמם דרך.