מענג חמאת תפוחים רכה
. גשו לסופר וקנו חמאת תפוחים, אגוזים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: תפוח חמאת בוטנים תענוגות, תענוגות חמאת בוטנים, ו חמאת בוטנים ברי מענגת.
הוראות
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה וסוכר חום.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בקפה.
מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח ואגוז מוסקט טחון. בהדרגה להוסיף את זה לתערובת מוקרם.
מערבבים בחמאת התפוחים והאגוזים. הבצק יהיה דביק. מקררים למשך שעה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). תשמן קלות את מצעי העוגיות שלך.
זרוק עוגיות מכפית על גיליון עוגיות על שני סנטימטרים זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 12 דקות או עד הקצוות הם המשרד.
תן לעוגיות להתקרר על מתלה תיל.