קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות120
ציון בריאות0
מגזין

מענג חמאת תפוחים רכה

מענג חמאת תפוחים רכה
. גשו לסופר וקנו חמאת תפוחים, אגוזים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: תפוח חמאת בוטנים תענוגות, תענוגות חמאת בוטנים, ו חמאת בוטנים ברי מענגת.

הוראות

1
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בקפה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
ביצהביצה
3
מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח ואגוז מוסקט טחון. בהדרגה להוסיף את זה לתערובת מוקרם.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מערבבים בחמאת התפוחים והאגוזים. הבצק יהיה דביק. מקררים למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
5
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). תשמן קלות את מצעי העוגיות שלך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
זרוק עוגיות מכפית על גיליון עוגיות על שני סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 12 דקות או עד הקצוות הם המשרד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
תן לעוגיות להתקרר על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל