מערבולות קינמון
גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מערבולות משמש קינמון, (הוכחה אידיוט) 5-מרכיב חמוציות + ברי קינמון סוכר עלים בצק מתערבל, ו מערבולות מרנג.
הוראות
מערבבים את החמאה, גלגלית ואת הדובדבן סוכר, חלמוני ביצה ווניל עם כף עץ עד שמנת, ולאחר מכן לערבב את הקמח ב 2 קבוצות.
רול החוצה למלבן 20 x 30cm על גיליון אפייה קלף.
מערבבים את הסוכר demerara עם הקינמון, מפזרים על כל הבצק, ואז בעדינות לגלגל על מערוך שוב כדי ללחוץ על הסוכר קצת.
להפשיל מאחד הצדדים 20cm באמצעות הקלף כדי לעזור, לעטוף את הקלף ואת צמרמורת במשך 30 דקות, או עד יום.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
דק לחתוך לתוך כ 20 ביסקוויטים, לפזר עם קמצוץ יותר סוכר, ואז לאפות על דפי אפייה במשך 10-12 דקות עד הזהב.