מערבולות תרד-גבינה
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מערבולות גבינת תרד, מערבולות תרד-גבינה, ו מאפה טונה עם מערבולות גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
הפשרת גיליון מאפה בטמפרטורת החדר 40 דקות. מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מערבבים ביצה ומים. תניח בצד.
מערבבים גבינת מונסטר, גבינת פרמזן, בצל ואבקת שום.
להתפתח מאפה על משטח מקומח קלות.
מברשת עם תערובת ביצים. למעלה עם תערובת גבינה ותרד. החל מהצד הקצר, להפשיל כמו גליל ג ' לי.
חותכים לפרוסות 20 (1/2 אינץ').
אופים 15 דקות או עד הזהב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. עושה 20 מתאבנים.