קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות11
מגזין

מערבולות תרד-גבינה

מערבולות תרד-גבינה
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מערבולות גבינת תרד, מערבולות תרד-גבינה, ו מאפה טונה עם מערבולות גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפשרת גיליון מאפה בטמפרטורת החדר 40 דקות. מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים ביצה ומים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
3
מערבבים גבינת מונסטר, גבינת פרמזן, בצל ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
מונסטרמונסטר
פרמזןפרמזן
אבקת שוםאבקת שום
בצלבצל
4
להתפתח מאפה על משטח מקומח קלות.
5
מברשת עם תערובת ביצים. למעלה עם תערובת גבינה ותרד. החל מהצד הקצר, להפשיל כמו גליל ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
גבינהגבינה
ג'ליג'לי
גלולגלול
ביצהביצה
6
חותכים לפרוסות 20 (1/2 אינץ').
7
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מברשת עם תערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
9
אופים 15 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. עושה 20 מתאבנים.