קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

מפלצת ירוקה וליצ'י טי-אן-טי

מפלצת ירוקה וליצ'י טי-אן-טי
מפלצת ירוקה וליצ'י טי-אן-טי דורשים בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 556 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת אבוקדו, ליצ'י, לחם משיכה טייוואני ופלפל ג' לפנו. זה יהיה להיט שלך ליל כל הקדושים אירוע. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 27%. הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סורבה בוקו ליצ'י (סורבה קוקוס וליצ' י), ליצ'י-טיני ליצ' י מרטיני, ו עוגת הלבה הלוהטת של צ'ילי בתפריט.

הוראות

1
חותכים את הבייקון לרבעים. מבשלים את הבייקון למחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה עד שהוא פריך ואז מוסיפים את ממתק הסלע. ממתקים את הבייקון למשך 30 שניות ואז מכבים את האש. בזמן שהבייקון מתבשל מוסיפים לבלנדר את האבוקדו ו -1 כף חלב מלא ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
שלב 5 כפות תערובת אבוקדו עם 2 כפות חלב מרוכז בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים 1 צד של 2 חתיכות של לחם משך עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4
מורחים את תערובת האבוקדו בנדיבות, אך לא עד כדי כך שהיא מחלחלת דרך הלחם, בצד הלא מרופט. אתה לא רוצה את זה רטוב מדי. כף את הבייקון באופן שווה על תערובת האבוקדו. מכסים בצד השני של הלחם כדי להכין כריך.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
5
מחממים גריל או מחבת גריל על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
צולים את הכריך, בצד החמאה כלפי מטה, עד להזהבה, בערך 1 עד 2 דקות מכל צד. בזמן שהכריך צולה, הוסיפו לבלנדר 4 ליצ 'י, 3 אונקיות וודקה, 1/4 פלפל ג' לפנו ו -3 אונקיות מיץ ליצ ' י מהפחית, יחד עם קוביית קרח. מערבבים לשילוב, ואז יוצקים את תערובת הליצ ' י באופן שווה ל -4 כוסות זריקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
נורהנורה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מוציאים את הכריך מהגריל או מחבת הגריל לקרש חיתוך וחותכים לרבעים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מגישים כל חתיכת כריך על צלחת עם כוס שוט ליצ ' י.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
נורהנורה
9
הערה של קוק: השתמש באבוקדו בייקון או פוארטה, הכי טוב בסתיו/חורף. אני לא אוהב את האבוקדו של האס.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
10
כל מאפייה סינית יהיה פרוס למשוך לחם בשקית. זה בעצם לחם לבן מתוק יותר, קל יותר, רך יותר (לא טעם חיטה).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
חיטהחיטה
11
צופה, שאולי לא טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. רשת המזון מטבחים שפים לא יכול לעשות ייצוג לגבי התוצאות.