מק אנד צ'יז אפוי עם שמנת חמוצה וגבינת קוטג'
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לרפרטואר שלך, מק וגבינה אפויים עם שמנת חמוצה וגבינת קוטג' עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-12 מנות. תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 418 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . זהו מתכון סביר מאוד לחובבי האוכל האמריקאי. 32 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-15 דקות בערך. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל גרוס, ביצה, מקרוני מרפק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 63% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שטרודל אוכמניות וגבינת קוטג' , רביולי כוסברה עם מילוי דלעת וגבינת קוטג' , וביסקוויטים הונגריים של גבינת קוטג' (Túrós Pogácsa) .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' עם ספריי בישול.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם מבושלים אך יציב לביס, 8 דקות; לְנַקֵז.
שמור 1/2 כוס גבינת צ'דר עדינה מגוררת לשימוש מאוחר יותר
מערבבים גבינת צ'דר עדינה, גבינת צ'דר חדה, שמנת חמוצה, גבינת קוטג' וביצה יחד בקערה; מתבלים במלח ופלפל. מערבבים את המקרונים המבושלים לתוך תערובת הגבינה.
יוצקים את תערובת המקרונים באופן שווה לתבנית האפייה המוכנה; מפזרים את 1/2 כוס גבינת הצ'דר השמורה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 40 דקות.
מצננים 10 דקות לפני ההגשה.