מק וגבינה עם קראנץ'
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו מק וגבינה עם קראנץ'. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 828 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינה אמריקאית, גזר, גבינת צ'דר חדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מק וגבינה טבעוניים, המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, ו קראנץ פקאן עקף סלמון.
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים את הפפריקה, הכורכום והפנקו ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפנקו קלוי קלות, כ -3 דקות; מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד לציפוי.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את הגזר ומבשלים עד שהם רכים, 10 דקות; מוציאים בעזרת כף מחוררת ומעבירים לבלנדר.
מוסיפים את המקרוני לסיר ומבשלים כפי שהתווית מכוונת. שמרו 1 כוס ממי הבישול ואז מרוקנים את הפסטה.
מוסיפים לבלנדר מחצית ממי הבישול השמורים עם הגזר והמחית עד לקבלת תערובת חלקה.
ממיסים את יתרת 1 כף החמאה בסיר בינוני על אש בינונית; להקציף פנימה את אבקת הקמח והחרדל ולבשל, תוך הקצפה, 1 דקה.
מקציפים פנימה את מחית החלב והגזר המאודה; מבשלים תוך הקצפה, עד להסמכה קלה, כ -5 דקות. מערבבים את הגבינות עד להמסה.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים לציפוי, מוסיפים את יתרת מי הבישול לפי הצורך כדי לשחרר את הרוטב. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים בין קערות ומעליהם תערובת הפנקו.