קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות100
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מקיינאק פאדג'

מקיינאק פאדג'
פאדג'מקינאק יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 100. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 0 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 194 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 398 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית ונילן, ציפוי קישוט וזילוף, מרשמלו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9%. מתכונים דומים: שיבולת שועל פאדג'רבל ברים המכונה פאדג' ג'מבלס, קיר פרח פאדג'{אדום צ'ילה פאדג'}, ו קאפקייקס שוקולד פאדג'במילוי בר עוגיות שוקולד פאדג' וציפוי מרנג מרשמלו.

הוראות

1
קו 13 אינץ'. 9 אינץ'. מחבת בנייר כסף; משמנים את נייר הכסף עם 2 כפיות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בסיר כבד גדול, שלבו את הסוכר, החלב והחמאה שנותרה. מביאים לרתיחה מהירה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים, ללא ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מסירים מהאש.
4
מערבבים פנימה מרשמלו עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
5
מוסיפים את כל השוקולד; מערבבים עד להמסה. מערבבים פנימה וניל. מיד להתפשט לתוך מחבת מוכן; מגניב במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
ציון ל-1 אינץ'. ריבועים. מכניסים למקרר, מכוסה, למשך 3 שעות או עד ליציבות. באמצעות רדיד, להרים פאדג'.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
הסר נייר כסף; לחתוך פאדג'. אחסן בין שכבות נייר שעווה במיכלים אטומים. מקשטים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב פאדג 'עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.