מקלות התיפוף הצלויים של פביאן
מקלות התופים "Papcinna" ברביקיו של פביאן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 368 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם פתיתי פלפל, מלח סלרי, אבקת חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-58 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי בתנור ומקלות עוף צלויים, מקלות תיפוף טריים צלויים בג'ינג'ר, ו מקלות תיפוף לחים.
הוראות
לטאטא שמן זית, חומץ סיידר, פפריקה, בזיליקום, מלח סלרי, אבקת חרדל, קינמון ופלפל אדום פתיתים יחד בקערה; לשפוך לתוך שקית פלסטיק resealable.
הוסף מקלות תיפוף, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף מן השקית, ולאטום. להשרות במקרר, 8 שעות ללילה.
מחממים גריל לחום בינוני ושמן קל באח.
הסר מקלות תיפוף מן המרינדה ולנער כדי להסיר לחות עודפת.
יוצקים מרינדה לסיר קטן ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 10 דקות; להפריש.
מבשלים מקלות תיפוף על גריל שחומם מראש, מתבלים לעתים קרובות עם מרינדה מחוממת ומפנים 1/4 לפנות כל 12 דקות, עד שכבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור, על 48 דקות בסך הכל. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).