מקלות טופו עם שומשום מצופה בטופו עם ירקות מטוגנים
מקלות טופו עם שומשום מצופה בטופו עם ירקות בטחון דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . אם יש לך שן שום, יפנית ורוטב, מיץ אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. מתכונים דומים: טופו שומשום סויה, מקלות דגים עם שומשום מצופים בדג, ו סויה שומשום ירקות מוקפץ.
הוראות
כדי להכין טופו, לשלב הראשון 4 מרכיבים במנה רדודה.
מערבבים פירורי לחם, קמח ושומשום בצלחת רדודה.
טופו לטבול, חתיכה אחת בכל פעם, בתערובת ביצה; לדלות בתערובת פירורי לחם. להחזיר טופו לתערובת ביצים; לדלות בתערובת פירורי לחם. חזור על הליך עם הנותרים טופו, תערובת ביצה, תערובת פירורי לחם.
חום 1 שמן כף במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף חצי טופו; לבשל 4 דקות, פונה חום מכל הצדדים.
הסר מהמחבת. חזור על הליך עם הנותרים שמן וטופו. תתחמם.
כדי להכין ירקות, יוצקים מיץ אננס למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל עד מיץ מצטמצם 1/4 כוס (כ 5 דקות).
מחבת חום מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט, שום טחון, ופטריות; לטחון 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים בצל ירוק, עגבניות, קורנית, ומבשלים 1 דקה. מערבבים במיץ אננס וחומץ בלסמי, ומבשלים 30 שניות.
מסדרים על תערובת ירקות 1/2 כוס על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם 3 מקלות טופו.
טפטוף עם 1/2 כפית רוטב חמוץ מתוק,אם תרצה.