מקלות כתומים מסוכרים
מקלות כתומים מסוכרים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-100 מנות. מנה אחת מכילה 32 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך סירופ תירס, שוקולד, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר, שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, ו עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים.
הוראות
לשפשף את התפוזים, ולאחר מכן להסיר את הקליפה ברבעים. כדי לעשות זאת, לחתוך את הקליפה עם סכין חדה, הולך ימינה סביב התפוז, מתחיל וגימור בקצה הגבעול, ואז לחזור בזווית ישרה על החתך הראשון.
הסר את הקליפה, עם החיקוי המצורף, מן הפרי. לשקול 9 אונקיות של קליפה ולחתוך אותו לפרוסות מדידה על 1/4 על ידי 2 אינץ'.
שים את פרוסות קליפת התפוז לתוך מחבת גדולה לכסות עם 8 כוסות מים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
מסננים וחוזרים למחבת עם 4 כוסות מים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, במשך 45 דקות.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד מומס (זה לא ייקח הרבה זמן). מבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 24 שעות.
להביא את המחבת לרתיחה שוב.
מוסיפים את סירופ התירס, אם משתמשים, ומרתיחים בעדינות, חשופים, במשך 30 דקות, או עד שכל הנוזל התאדה והמקלות הכתומים מצופים בסירופ כתום מבעבע.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. באמצעות זוג מלקחיים (או האצבעות שלך), בזהירות להסיר את המקלות הכתומים במקום על מתלה חוט עם מגש מתחת כדי לתפוס את הטיפות. השאירו במקום חם במשך 24 שעות, או במקום בתנור נמוך מאוד ב כ 60° עבור 2 עד 3 שעות להתייבש.
לשבור את השוקולד לחתיכות, לשים לתוך קערה חסינת חום על מחבת של מים רותחים, ולהשאיר עד מותך.
הסר מהחום. טובלים חצי מכל מקל כתום בשוקולד המומס ומניחים על גיליון קלף או נייר שעווה לייבוש.
לפני טבילה, המקלות ישמור היטב במשך 3 עד 4 חודשים. ברגע שיש להם ציפוי השוקולד שלהם, הם נאכלים הטובים ביותר בתוך 3 שבועות.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
The River Cottage Preserving Handbook by Pam Corbin.פאם קורבין מכינה שימורים מאז שהיא זוכרת את עצמה, ובמשך יותר מעשרים שנה התשוקה שלה הייתה העסק שלה. פאם ובעלה, יו, עברו לדבון, שם הם קנו חוות חזירים ישנה והפכו אותה למפעל קטן לריבה. תוך שימוש במרכיבים בריאים ועונתיים, המוצרים שלהם הפכו במהרה למועדפים מוצקים עם אוהבי ריבה בכל רחבי העולם. פאם תלתה את כף העץ המקצועית שלה, אך ממשיכה "לנגן" בבית. היא גם עובדת בשיתוף פעולה הדוק עם צוות הקוטג ' של הנהר, מכינה מטעמים עונתיים באמצעות פירות, ירקות, עשבי תיבול ופרחים מהגינה שלה, ומהשדות והשיחים.