קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות100
ציון בריאות0
מגזין

מקלות כתומים מסוכרים

מקלות כתומים מסוכרים
מקלות כתומים מסוכרים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-100 מנות. מנה אחת מכילה 32 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך סירופ תירס, שוקולד, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר, שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, ו עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים.

הוראות

1
לשפשף את התפוזים, ולאחר מכן להסיר את הקליפה ברבעים. כדי לעשות זאת, לחתוך את הקליפה עם סכין חדה, הולך ימינה סביב התפוז, מתחיל וגימור בקצה הגבעול, ואז לחזור בזווית ישרה על החתך הראשון.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
הסר את הקליפה, עם החיקוי המצורף, מן הפרי. לשקול 9 אונקיות של קליפה ולחתוך אותו לפרוסות מדידה על 1/4 על ידי 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
3
שים את פרוסות קליפת התפוז לתוך מחבת גדולה לכסות עם 8 כוסות מים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים וחוזרים למחבת עם 4 כוסות מים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד מומס (זה לא ייקח הרבה זמן). מבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 24 שעות.
7
להביא את המחבת לרתיחה שוב.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את סירופ התירס, אם משתמשים, ומרתיחים בעדינות, חשופים, במשך 30 דקות, או עד שכל הנוזל התאדה והמקלות הכתומים מצופים בסירופ כתום מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
9
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. באמצעות זוג מלקחיים (או האצבעות שלך), בזהירות להסיר את המקלות הכתומים במקום על מתלה חוט עם מגש מתחת כדי לתפוס את הטיפות. השאירו במקום חם במשך 24 שעות, או במקום בתנור נמוך מאוד ב כ 60° עבור 2 עד 3 שעות להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
לשבור את השוקולד לחתיכות, לשים לתוך קערה חסינת חום על מחבת של מים רותחים, ולהשאיר עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר מהחום. טובלים חצי מכל מקל כתום בשוקולד המומס ומניחים על גיליון קלף או נייר שעווה לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
12
לפני טבילה, המקלות ישמור היטב במשך 3 עד 4 חודשים. ברגע שיש להם ציפוי השוקולד שלהם, הם נאכלים הטובים ביותר בתוך 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
13
טעם
14
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
15
The River Cottage Preserving Handbook by Pam Corbin.פאם קורבין מכינה שימורים מאז שהיא זוכרת את עצמה, ובמשך יותר מעשרים שנה התשוקה שלה הייתה העסק שלה. פאם ובעלה, יו, עברו לדבון, שם הם קנו חוות חזירים ישנה והפכו אותה למפעל קטן לריבה. תוך שימוש במרכיבים בריאים ועונתיים, המוצרים שלהם הפכו במהרה למועדפים מוצקים עם אוהבי ריבה בכל רחבי העולם. פאם תלתה את כף העץ המקצועית שלה, אך ממשיכה "לנגן" בבית. היא גם עובדת בשיתוף פעולה הדוק עם צוות הקוטג ' של הנהר, מכינה מטעמים עונתיים באמצעות פירות, ירקות, עשבי תיבול ופרחים מהגינה שלה, ומהשדות והשיחים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ריבהריבה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך