מקלות לחם פפרוני
מקלות לחם פפרוני עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 27 קלוריות. והוא יספק כ 28 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מים, פפרוני ועוד כמה מרכיבים, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: פיצה האט בסגנון פרמזן שום רך עם רוטב פפרוני טבילה, המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), ו מקלות לחם לילדים.
הוראות
מערבבים Bisquick, מים קרים ופפרוני עד צורות הבצק; לנצח 20 משיכות. להפוך את הבצק על פני השטח מאובק עם ביסוויק; בעדינות לגלגל בביסקוויק למעיל. ללוש 5 פעמים.
מגלגלים בצק לכיכר 10 אינץ'.
חותכים כל חצי לרוחב לתוך 14 רצועות. טוויסט הקצוות של רצועות בכיוונים מנוגדים.
מניחים על גיליון עוגיות ungreased, הקשה על הקצוות על גיליון עוגיות להדק בבטחה.
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב בהיר.
מגישים מקלות לחם חמים עם רוטב לטבילה.