מקלות לחם שום
מקלות לחם שום עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 24 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. אם יש לכם מלח, מים חמים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מקלות לחם שום, מקלות לחם שום, ו מקלות לחם שום (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים ודבש במים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים במלח וביצה, ערבוב עם מקצף. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין. מערבבים קמח לתוך תערובת מים, ערבוב עד צורות בצק נוקשה. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות). בצורת בצק לתוך יומן; מחלקים יומן לתוך 24 חלקים שווים. עבודה עם מנה אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), בעדינות לגלגל כל חלק לתוך חבל 6 אינץ'.
מניחים חבלים על דפי אפייה מצופים בתרסיס בישול.
מערבבים מלח, אבקת שום, בזיליקום, אורגנו בקערה קטנה. תרסיס חבלים קלות עם ספריי בישול; מפזרים תערובת שום.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד הזהב.