מקלות לחם תירס
המתכון לחם תירס מקלות מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מקלות תירס דרומיים, Surullitos (מקלות תירס גבינה), ו צ'דר חלפיניו מקלות תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת עובש מקל ברזל יצוק לחם תירס בתנור. מחממים תנור ל 40
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה.
מערבבים קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח. מערבבים בחמאה, חמאה מומסת, שמן קנולה, וביצה, מוכה.
הסר מחבת מהתנור; לחלק את הבלילה בין 6 תירס לחם מקל תבניות.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד השחמה קלה על גבי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS