מקלות עוף פרמזן
מקלות עוף פרמזן הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-14 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. גשו לסופר וקנו חזה עוף, ביצים, מקלות גלידה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו רוזנת יחפה פרמזן מקלות עוף, מקלות פרמזן חצילים, ו מקלות זוקיני פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
להניח את חזה העוף על קרש חיתוך ולפרוס כל באלכסון לתוך 4 או 5 רצועות גדולות.
מערבבים את הקמח, מלח ופלפל על צלחת ארוחת ערב. הכה את הביצים עם 1 כף מים על צלחת שנייה.
שלב את פירורי הלחם ופרמזן על צלחת שלישית. לדלות את שדי העוף משני הצדדים בתערובת הקמח, ולאחר מכן לטבול את שני הצדדים לתערובת הביצה להתגלגל בתערובת פירורי הלחם, לחיצה קלה על המעיל.
מחממים 1 כף חמאה ו-1 כף שמן זית במחבת גדולה ומבשלים את רצועות העוף בחום בינוני-נמוך במשך כ -3 דקות בכל צד, עד שרק מבושל דרך. אל תצטופפו במחבת.
מוסיפים עוד חמאה ושמן ומבשלים את שאר שדי העוף.
מגישים כל רצועה על שיפוד או מקל.
אתה יכול לשמור על חזה עוף חם במשך כ 15 דקות על מחבת גיליון בתנור שחומם מראש 200 מעלות f.