מקלות תיפוף מצופים בוטנים
מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת קארי, פלפל, panko, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו מתובל שחור פלפל מצופה מקלות תיפוף, שוקולד חמאת בוטנים מצופה תפוחים, ו פצפוצי חמאת בוטנים מצופים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. קו 2 גדול, גליונות אפייה מעוטרים בנייר כסף.
מניחים מדפי תיל על גבי גיליונות אפייה ומדפי ערפל עם ספריי בישול.
במעבד מזון, בוטנים פולסים עד בסדר.
מוסיפים פאנקו, אבקת קארי, מלח, פלפל וכוסברה; דופק עד רק בשילוב.
בקערה רדודה, להקציף יחד ביצה וחלב. עובד אחד בכל פעם, לטבול כל רגל עוף לתוך תערובת ביצים, רועד את עודף, ואז במקום שקית ziplock ולנער מעיל בתערובת בוטנים. שים מקלות תיפוף על מתלים משומנים, דואג לא לאפשר להם לגעת. עוף ערפל עם ספריי בישול.
אופים עוף עד זהוב, פריך ומבושל דרך (מיצים צריכים לרוץ ברור כאשר עוף הוא פירסינג עם סכין חדה), מתהפך באמצע, על 35 דקות בסך הכל.
מגישים חמים, או מאפשרים להתקרר, לעטוף וצינה לשרת קר.