מקלות תיפוף עם אפרסק ודבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקלות תיפוף עם אפרסק ודבש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 148 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, לימון, אפרסק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: אפרסק, משמש ומקל תיפוף מזוגג, דבש סויה עוף ומקלות תיפוף, ו מקלות תיפוף ברביקיו דבש בגריל.
הוראות
מחממים 2 כפיות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את השום, ומבשלים דקה או שתיים עד שהשום מתרכך ומרכך. מתבלים את העוף במלח ופלפל, ומוסיפים למחבת. מבשלים עד שהעוף יש השחמה מכל הצדדים, כ -15 דקות.
כאשר מקלות התיפוף יש השחמה, להסיר, ולהניח בצד. ממיסים את 1 כפית החמאה הנותרת במחבת, ומערבבים את הבצל הפרוס. מבשלים ומערבבים עד הבצל מתחיל להתרכך, על 5 דקות, ואז מערבבים את הדבש, רוטב סויה, זנגביל, ו 1 כוס מים. להחזיר את מקלות התיפוף למחבת, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, להפיץ את פרוסות לימון overtop, לכסות עם מכסה, ומבשלים עד מקלות התיפוף הם מכרז וכבר לא ורוד על העצם, על 15 דקות.
ברגע שמקלות התיפוף מבושלים, להסיר אותם מגש הגשה ולשמור על חם. ממיסים את עמילן התירס ב 2 כפיות מים, ומערבבים לתוך הרוטב הבוער.
מוסיפים את האפרסק ומבשלים עד שהרוטב מתעבה וחוזר לרתיחה.
יוצקים רוטב על מקלות התיפוף כדי לשרת.