מקסיקני שוקו חם
אם יש לך סוכר חום, פלפל קאיין הקטן ביותר, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו שוקו חם וסירי מרשמלו קלויים דה קרם, רוטב פאדג'חם הטוב ביותר, ו מרק חם וחמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החלב והסוכר בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מכבים את האש, מערבבים פנימה את השוקולד, הווניל, הקינמון ופלפל הקאיין בעזרת כף עץ ומניחים לתלול למשך 3 דקות. מחממים מחדש את השוקולד החם על אש נמוכה עד שהוא מתבשל.
מסננים את השוקולד לכוס מדידה ויוצקים לספלים. מערבבים עם מקלות קינמון, אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הנהר הרוסי ווינדראסר פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![וינדראסר נהר רוסי פינו נואר]()
וינדראסר נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של סאספראס, מוקה וליקריץ שחור מדגימים את האישיות הייחודית והנועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים מובחנים של פירות ברמבל, אלון מתוק ופלפל לבן מובילים ליין רחב ומאוזן עם חומציות ידידותית למזון. הימים החמים והשמשיים של נהר הרוסי והלילות הערפיליים הקרירים הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל נהדרים מבלי להיות מוגזמים או לאבד את החומציות הטבעית שלהם. הניחוחות והטעמים העמוקים והכהים הקלאסיים שהנהר הרוסי ידוע בזוהר ביין זה.