מקפיא קולסלאו
פריזר קולסלאו הוא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני עם 10 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 0 גרם שומן ובסך הכל 188 קלוריות . תמורת 36 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל, גזר, זרעי סלרי ומלח. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך 25 דקות בערך. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51% . הציון הזה מוצק. אם תאהבו את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו רוז-באי וריבת יער אדום בניחוח תפוזים ללא בישול מקפיא , גלידת מקפיא קלה עם 3 מרכיבים , וסלט קולסלאו בסגנון הודי .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים כרוב ומלח; לתת לעמוד במשך שעה.
מערבבים בסיר גדול את הסוכר, החומץ, המים, זרעי הסלרי וזרעי החרדל. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך דקה 1.
מסירים מהאש; לְהִתְקַרֵר.
מוסיפים את תערובת הגזר, הפלפל הירוק והחומץ לתערובת הכרוב; מערבבים לאיחוד.
מעבירים לשקיות הקפאה גדולות; לאטום ולהקפיא עד חודשיים.
מוציאים מהמקפיא שעתיים לפני ההגשה.