מקפיא קולסלאו
פריזר קולסלאו יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני שחיפשתם. בתוספת זו יש 86 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. תמורת 29 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך בצל, חומץ סיידר, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 48% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רוז באי ותפוז ברי אדום ללא בישול מקפיא ריבה , גלידת מקפיא קלה עם 3 מרכיבים , וקולסלאו בסגנון הודי .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הכרוב, הגזר, הפלפל הירוק והבצל.
להוסיף סוכר; לזרוק למעיל. מערבבים בסיר את החומץ, השמן, המלח, החרדל וזרעי הסלרי. מביאים לרתיחה.
יוצקים על תערובת הכרוב ומערבבים לציפוי.
מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה. ניתן להקפיא סלט כרוב עד 3 חודשים; מוציאים מהמקפיא שעתיים לפני ההגשה.