מקציפים ואופים עוגת תפוזים
מקציפים ואופים עוגת תפוזים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 404 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם מלח, גרידת תפוז, סוכר של ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו מקציפים ואופים עוגת תפוזים, מקציפים את צלי חזיר החום, ו מקציפים את תבשיל הצלעות החום הקצר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
בכוס מדידה, לשלב חלב, 1/2 כוס מיץ תפוזים, שמן, ביצים מוכות, ו 1 1/2 גרידת תפוזים. תניח בצד.
מנפים קמח, מלח ואבקת אפייה לקערה גדולה.
מערבבים בסוכר. הפוך באר במרכז ויוצקים בתערובת החלב. מערבבים עד משולב היטב.
מחלקים את הבלילה למחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
כדי להפוך את ציפוי חמאה כתומה: חמאת שמנת עד חלקה. בהדרגה להכות בסוכר ' ממתקים. הכה עד אור ורך. הכה ב 2 כפות מיץ תפוזים כדי להביא עקביות מתפשטת. מערבבים וניל 1 כפית גרידת תפוזים.