לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו מקרוני דובדבן. מתכון זה מכין 36 מנות עם 182 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 12%, המנה הזו לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מקרונים של לימון דובדבן, מקרוני קוקוס דובדבן שוקולד, ו מקרוני קוקוס דובדבן שוקולד.
הוראות
1
בקערה גדולה, קרם קיצור וסוכר עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצים ותמצית; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מערבבים פנימה את הקוקוס והדובדבנים (הבצק יהיה נוקשה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
אפיית תלתלי שוקולד
זילוף בצורת לב
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
זרוק על ידי מעוגל כפיות 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים בחום של 375 כ 10-12 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על מתלי תיל.
מקרונים בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "