מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. אם יש לכם מלח כשר, חמאה, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה טבעוני, ו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-400°F ומשמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'. סדר מתלה בשליש העליון של התנור.
לבשל מקרוני על פי הוראות החבילה בסיר גדול של מים רותחים מלוחים; להוסיף גזר 3 דקות לפני הפסטה סיימה בישול; לנקז היטב.
בעוד הפסטה חמה, מערבבים את כל אבל 1/2 כוס הצ ' דר והחמאה. בקערה, להקציף יחד את שמנת חמוצה, חלב, ביצים, מלח, אבקת חרדל, ופלפל. מקפלים תערובת לתוך הפסטה.
לגרד את התערובת למחבת מוכנה.
מפזרים את צ ' דר הנותרים ואת פרמזן מעל.
אופים עד התבשיל הוא מוצק למגע וחום זהוב, כ -30 דקות.
•אם אתה צורם את גבינת הצ ' דר שלך במעבד המזון, אתה לא צריך לשטוף את המכונה לפני צורם הגזר. או להיפך.* זהו אחד מאותם מקרוני וגבינות עם בסיס רפרפת ביצה שמתנפח כפי שהוא מבשל, והוא נחתך לריבועים כדי לשרת, כמו תבשיל, בניגוד לגרסת רוטב בשמל דביק, שמנת, תנור העליון. אני יודע שיש אנשים שיש להם דעות מוצקות על מק וגבינה נכונה (אני אופורטוניסט שווה עצמי), אבל חשבתי שאני רוצה ליידע אותך מה אתה מקבל.* להאכיל את המנה הזאת לילדים כפי שהוא; מבוגרים צריכים להתפנק עם להשפריץ של Sriracha לוהט או רוטב חריף אחר על כל החלק העליון.* אתה יכול לשנות את הגבינה כדי לתת את זה רגיל למדי (אם טעים) צלחת יותר אישיות. גרוייר, צ' דר מיושן, פקורינו וגודה מיושנת יוסיפו כולם פיתוי מתוחכם שיגדל אותו מעל מזון לילדים בלבד.