מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 718 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, תבלינים אופציונליים: פלפל קאיין, גבינה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הגבינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח ביאנקה גבינה בגריל כקינוח. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים מקרוני עד חזק מאוד. מקרוני צריך להיות מוצק מדי כדי לאכול ישר מהסיר.
Drain.In קערה קטנה, פעימה egg.In סיר גדול, ממיסים חמאה ומפזרים קמח.
להקציף יחד על אש בינונית-נמוכה. לבשל תערובת במשך חמש דקות, לטאטא כל הזמן. אל תיתן לזה להישרף.
יוצקים חלב, מוסיפים חרדל, ומקציפים עד חלקה. לבשל במשך חמש דקות עד עבה מאוד. להפחית את החום לנמוך.קח 1/4 כוס הרוטב לאט לשפוך אותו לתוך ביצה מוכה, לטאטא כל הזמן כדי למנוע בישול ביצים.
יוצקים תערובת ביצה לתוך רוטב, לטאטא כל הזמן. מערבבים עד חלקה.
מוסיפים גבינה ומערבבים להמיס.
מוסיפים מלח ופלפל. לטעום רוטב ולהוסיף יותר מלח ומלח מתובל לפי הצורך! אל תתרומם.
יוצקים מקרוני סחוט, מבושל ומערבבים לשלב.
מגישים מיד (קרמי מאוד) או לשפוך לתוך תבנית אפייה חמאה, העליון עם גבינה נוספת, ואופים במשך 20 עד 25 דקות או עד מבעבע וזהב על גבי.