מקרוני וגבינה אפויים III
מקרוני אפוי וגבינה III הוא מתכון אמריקאי שמגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-14 גרם חלבון, 15 גרם שומן ובסך הכל 344 קלוריות. תמורת 64 סנט למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 253 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש תיבול מלח, חמאה, גבינת פרמזן וגבינת צ'דר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם ציון ספונקולרי של 47%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מקרוני אפויים וגבינה III, מקרוני אפויים וגבינה, ו-3 מקרוני אפויים גבינה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים ושוטפים במים קרים.
בקערה מערבבים חלב, ביצים, שמנת חמוצה, מלח תיבול ופלפל.
שכבו את תערובת המקרונים, גבינת הצ'דר והחלב עד שהמחבת מלאה.
מפזרים גבינת פרמזן ויוצקים חמאה מומסת מעל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות או עד שתערובת החלב מוכנה.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי למקרוני וגבינה. עם מק אנד צ'יז עשיר וצ'יזי תרצה לנקות את החך עם משהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם אתה במצב רוח לאדום. אתה יכול לנסות את Perrier-Jouet Grand Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-57 דולר לבקבוק.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.