תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה אפוי שמנת עם כרוב ופטריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, גרוייר, קייל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. נסו מקרוני וגבינה אפויים מוקרמים, מקרוני וגבינה עם נקניקיה בתנור ללא שמנת, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד שזה אל דנטה, על 6 דקות. זן, הזמנת 1 3/4 כוסות של מי הפסטה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים
מקרוני
4
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים 3 כפות של שמן הזית ואת פטריות שיטאקה ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, עד הפטריות משחימים קלות כתמים וריכוך, 4 עד 6 דקות. מנמיכים את החום בינוני ומוסיפים את הכרוב, שום ו 1/2 כוס מים, מגרד את כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת עם הגב של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
פטריות
שמן זית
שום
מים
כרוב
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
6
מוסיפים 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומערבבים לשלב. לבשל עד כרוב הוא נבול אבל עדיין פריך במכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
כרוב
מלח
7
הסר את הירקות לקערה והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
בזהירות למחוק את הסיר (או לתת לו שטיפה מהירה אם זה באמת מלוכלך).
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
הוסף את חצי וחצי קאיין ולהביא מבשלים מעל חום בינוני. מבשלים עד 1 1/2 כוסות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
10
מוסיפים את גבינת שמנת ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
11
להקציף את צ ' דר ו Gruyere עד שכל הגבינה נמסה והרוטב הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
Gruyere
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
12
מוסיפים את המקרוני ומי פסטה שמורים לסיר ומערבבים לשלב. (התערובת תיראה רופפת מאוד, אבל הפסטה תשאב הרבה מהרוטב כפי שהוא אופה.) מקפלים בעדינות את הירקות השמורים. מתבלים לפי הטעם עם מלח נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מים
ירק
מקרוני
פסטה
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
13
יוצקים לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ'. לזרוק את פירורי הלחם, נשאר 1/4 כוס שמן זית וקמצוץ גדול של מלח ופלפל בקערה בינונית ומפזרים באופן שווה על המקרוני והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינה
מלח ופלפל
פירורי לחם
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
14
אופים עד הגבינה הוא מבעבע ופירורי הלחם הם משחי קל ופריך, על 10 דקות.