קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות47
מגזין

מקרוני וגבינה אפויים עם כרוב ופטריות

מקרוני וגבינה אפויים עם כרוב ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה אפוי שמנת עם כרוב ופטריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, גרוייר, קייל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. נסו מקרוני וגבינה אפויים מוקרמים, מקרוני וגבינה עם נקניקיה בתנור ללא שמנת, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד שזה אל דנטה, על 6 דקות. זן, הזמנת 1 3/4 כוסות של מי הפסטה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מקרונימקרוני
4
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים 3 כפות של שמן הזית ואת פטריות שיטאקה ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, עד הפטריות משחימים קלות כתמים וריכוך, 4 עד 6 דקות. מנמיכים את החום בינוני ומוסיפים את הכרוב, שום ו 1/2 כוס מים, מגרד את כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת עם הגב של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
שוםשום
מיםמים
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
6
מוסיפים 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומערבבים לשלב. לבשל עד כרוב הוא נבול אבל עדיין פריך במכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
כרובכרוב
מלחמלח
7
הסר את הירקות לקערה והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
בזהירות למחוק את הסיר (או לתת לו שטיפה מהירה אם זה באמת מלוכלך).
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
הוסף את חצי וחצי קאיין ולהביא מבשלים מעל חום בינוני. מבשלים עד 1 1/2 כוסות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
10
מוסיפים את גבינת שמנת ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
11
להקציף את צ ' דר ו Gruyere עד שכל הגבינה נמסה והרוטב הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
GruyereGruyere
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
מוסיפים את המקרוני ומי פסטה שמורים לסיר ומערבבים לשלב. (התערובת תיראה רופפת מאוד, אבל הפסטה תשאב הרבה מהרוטב כפי שהוא אופה.) מקפלים בעדינות את הירקות השמורים. מתבלים לפי הטעם עם מלח נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ירקירק
מקרונימקרוני
פסטהפסטה
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
יוצקים לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ'. לזרוק את פירורי הלחם, נשאר 1/4 כוס שמן זית וקמצוץ גדול של מלח ופלפל בקערה בינונית ומפזרים באופן שווה על המקרוני והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
14
אופים עד הגבינה הוא מבעבע ופירורי הלחם הם משחי קל ופריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור