מקרוני וגבינה בעגלת גבינה
מקרוני וגבינה בעגלת גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל טחון, שמן זית, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. נסו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, מקרוני וגבינה טבעוני, ו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ 6 עד 8 דקות.
בעוד הפסטה מתבשלת, בסיר מעל חום בינוני, מוסיפים 2 כפות שמן זית.
לטאטא את הקמח ולבשל ערבוב כל הזמן במשך 2 דקות. מוסיפים לאט את החלב ומקציפים היטב כדי להיפטר מכל הגושים. להביא לרתיחה. מערבבים בגבינות ומתבלים עם פלפל לבן ומלח, לפי הטעם.
מסננים את הפסטה מהמים ומחזירים אותה לסיר.
יוצקים את רוטב הגבינה על הפסטה ומערבבים לשלב.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות.
מוסיף את הפטרוזיליה, פירורי לחם, ופרמזן.
מערבבים עד פירורי הלחם מצופה לחלוטין בתערובת חמאה.
מגישים את המקרוני וגבינה בקערות קטנות עם פירורי לחם שום.