מקרוני וגבינה בעגלת גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל טחון, שמן זית, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. נסו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, מקרוני וגבינה טבעוני, ו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
בעוד הפסטה מתבשלת, בסיר מעל חום בינוני, מוסיפים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
לטאטא את הקמח ולבשל ערבוב כל הזמן במשך 2 דקות. מוסיפים לאט את החלב ומקציפים היטב כדי להיפטר מכל הגושים. להביא לרתיחה. מערבבים בגבינות ומתבלים עם פלפל לבן ומלח, לפי הטעם.