מקרוני וגבינה בתנור איטי
אם יש לכם מלח, חלב מתאדה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה בתנור איטי, מקרוני וגבינה בתנור איטי, ו מקרוני וגבינה בתנור איטי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בבישול איטי 4 ליטר גדול ריסס עם ספריי בישול, לערבב את המקרוני, חלב שהתאדה, חלב, חמאה, מלח, פלפל, ביצים וכל אבל 1/2 כוס גבינה מגוררת.
מפזרים את הגבינה השמורה מעל החלק העליון של התערובת ואז מפזרים פפריקה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 שעות ו 15 דקות. כבה את התנור האיטי, מערבבים את התערובת ומגישים חם.