קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

מקרוני וגבינה בתנור איטי

מקרוני וגבינה בתנור איטי
אם יש לכם מלח, חלב מתאדה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה בתנור איטי, מקרוני וגבינה בתנור איטי, ו מקרוני וגבינה בתנור איטי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בבישול איטי 4 ליטר גדול ריסס עם ספריי בישול, לערבב את המקרוני, חלב שהתאדה, חלב, חמאה, מלח, פלפל, ביצים וכל אבל 1/2 כוס גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
מפזרים את הגבינה השמורה מעל החלק העליון של התערובת ואז מפזרים פפריקה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 שעות ו 15 דקות. כבה את התנור האיטי, מערבבים את התערובת ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס