מקרוני וגבינה ללא רתיחה
מקרוני וגבינה ללא רתיחה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו צ'דר, חלב, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. להמיס 1/4 כוס חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף קמח; לבשל, לטאטא כל הזמן, במשך1 דקה.
להקציף בחלב ומים 3 כוסות.מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד צורות רוטב דק מאוד, מבריק, על 10 דקות. Stirin 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל.
לזרוק פסטה ו 1 1/2 כוסות גבינה a13x9x2 " או צלחת אפייה 3 ליטר רדודה אחרת.
יוצקים רוטב מעל (פסטה צריך להיות שקוע;לא לעורר) ולכסות בנייר כסף.
אופים untilpasta הוא כמעט רך, על 20 דקות.
בינתיים, להמיס הנותרים 1/4 כוס חמאה מחבת גדולה על חום בינוני.
Addgarlic, panko, פטרוזיליה ולזרוק tocombine. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים 1/2 כוס גבינה, ואז pankomixture.
אופים עד הפסטה היא מכרז, הקצוות הםנוזל, העליון הוא חום זהוב, about10 דקות יותר.
בואו לשבת 10 דקות לפני שימור.
למנה: 480 קלוריות, 17 גרם שומן, 4 g סיבים